Tri meseca nakon što se razveo od Kristin Baumgartnen s kojom je proveo 19 godina u braku, Kevin Kostner (68) je u žiži interesovanja javnosti zbog navodne veze sa devetanest godina mlađom pevačicom.

Uveliko se spekuliše da je srce slavnog holivudskog glumca osvojila mlada Džul Kilčer, a spekulacije su pokrenule njihove fotografije sa Kariba.

Na ovoj egzotičnoj destinaciji boravili su pre nekoliko dana zbog humanitarne akcije u organizaciji pevačicine fondacije na kojoj je Kostner bio gost.

"Sigurno se nešto dešavalo. Koketirali su, a dok su bili zajedno, oboje su jednostavno blistali. Pokušavali su da budu diskretni, ali svi su primetili da tu ima nečega", ispričali su izvori.

Na Karibima su proveli sedam dana, a pevačica je na društvenim mrežama iskoristila priliku da pomene Kevina: "Koristim ovo neverovatno vreme da se opustim, odmorim i igram sa svojim sinom. Kevin Kostner je bio ljubazan da ove godine bude mentor našoj deci".

Par se na ovu temu nije oglašavo, te zvanične potvrde da su u vezi za sada nema.

Pogledajte šta je dodatno podgrejalo sumnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.