Karleuša o TRENUTNOM ODNOSU SA Duškom Tošićem, novom albumu i zašto ove godine NEĆE PROSLAVITI rođendan...

Poslednjih meseci Jelena Karleuša retko daje intervjue i izjave za medije, ali sada je pred beogradski nastup ipak napravila ustupak.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Tako je otkrila da svoj 44. rođendan neće slaviti jer je umorna od priprema za album, ali i priznala da li će on zaista uskoro ugledati svetlost dana.

"Iskreno, neću ove godine slaviti. Puniš 44. godine, nemaš više razloga za slavlje (smeh). Malo sam umorna od nastupa i priprema albuma koji samo što nije. Ali stvarno. Pevaju se prateći vokali, snimaju se spotovi, biće to uskoro. Nadam se da će se desiti neka velika turneja, smatram da je ovo najbolji album u mojoj karijeri, najozbiljniji ikada, sa najviše pesama, sa najviše uloženog novca. Moja publika je ovo zaslužila posle 10 godina", rekla je Jelena.

Karleuša je pre nekoliko nedelja objavila da su njen suprug Duško Tošić i ona rešili da se sporazumno razvedu. Međutim, na pitanje kako je ponovo biti slobodna žena, Jelena je imala neočekivanu reakciju. "U kom smislu slobodna žena? Nisam razvedena, ne, nisam razvedena", rekla je ona za 24sedam.rs.