Jelena Tomašević ODBILA da snimi veliki hit zbog Ivana Bosiljčića: Nisam htela da ispadam JADNICA!

Malo ko zna kako je Jelena Tomašević odbila veliki hit zbog Ivana Bosiljčića koji je kasnije ipak snimila.

Izvor: Grand/S. Č.  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Jelena je ispričala jednu zanimljivu anegdotu vezanu za njenu pesmu "Da mi je da mi se vrati", a koja joj je ponuđena u periodu kada su ona i Ivan raskinuli, te da tada nije htela da je snimi.

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" - ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević i dodala:

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?" - ispričala je pevačica nedavno za domaće medije.