Naime, Jelena je na svom Instagram storiju priznala da joj je bilo toliko loše, da se jedva popela na binu. Nakon koncerta, želeli su da joj pozovu Hitnu pomoć, ali pevačica je odbila.

- Hvala svima koji ste došli sinoć na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primećujete, čudno sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć - objasnila je pevačica, pa dodala:

- Jedva sam imala snage da se popnem na tri stepenika od bine. Bol koji u ovom momentu trpim je 10 od 10. Ipak sam stegla zube i odradila zbog vas, iako su organizatori hteli da odložimo. Hitnu pomoć posle nastupa nisam dala da zovu jer sam izgledala užasno! Pre bih umrla nego neko takvu da me vidi. Srećom preživela sam. Ovo sam napisala da znate... Nekada mi u ovom poslu pevamo i zabavljamo narod i onda kada niko ne zna da sam ja loše. Krvav posao, pogovoto za nas žene - zaključila je Jelena Karleuša na pomenutoj društvenoj mreži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.