Jelena Karleuša nikad EMOTIVNIJA: Možeš ti to, ljubavi moja, ZNAM DA JE TEŠKO (VIDEO)

Jelena Karleuša ponosi se činjenicom da je veliki borac za prava životinja. Na društvenim mrežama priča o veganstvu, koje i sama praktikuje godinama i zalaže se da kućni ljubimci treba da se udomljavaju, a ne kupuju.

Izvor: hellomagazin.rs/Sanja Dojkić  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

U njen dom nedavno je ušao i jedan pas kog je zadesila jako teška sudbina. Naime, njemu su masakrirali obe prednje noge i rep, mučili ga i iživljavali se nad njim, a pop diva je odlučila da ga usvoji, nazove Alfa i pruži mu bolji život.

Jelena je preuzela sve troškove lečenja i svu brigu nad Alfom i obezbedila mu hranu, lekove i najvažnije, topli dom pun ljubavi.

Jednu od emotivnih scena iz njenog doma na Dedinju videli smo na društvenim mrežama.

Alfa sada ima proteze na nogama i dalje uči kako da ih koristi, a Jelena ga vredno trenira kako bi što pre mogao da hoda kao svaki pas i živi punim kapacitetima.

Na snimku se vidi kako Alfa leži, a Jelena ga doziva i ohrabruje da dođe, kako bi vežbao hodanje na protezama.

"Ustani, Alfa. Možeš ti to, ljubavi moja. Znam da je teško, ali dođi kod mene. Znam da je teško, ali ti si borac, hajde", čuju se reči ohrabrenja.

Na kraju snimka psić prilazi Jeleni, a ona ga oduševljeno hvali, a snimak koji je potpuno raznežio javnost možete pogledati OVDE.