Jelena Đoković o problemima sa kojima se suočava: Moramo da prihvatimo patnju i bol...

Jelena Đoković već dugi niz godina uspešno vodi jedan blog, u okviru kog je nedavno otvorila dušu, pa objasnila s kakvim se problemima suočava.

Foto: Profimedia/Mark Large/Daily Mail/dmg media Licensing
Foto: Profimedia/Mark Large/Daily Mail/dmg media Licensing
.

Supruga Novaka Đokovića je objasnila i koliko je važno kazati „izvini", te istakla da je to najkorisnija veština koju ćemo, po njenom mišljenju, ikada naučiti.

"Već dugo se borim da kažem „izvinite" kada je potrebno i prihvatim kako nisam savršena. Otkako sam krenula na duhovni put unutrašnjeg rasta, počela sam da shvatam koliko je važno izviniti se", počela je bila Jelena, pa je zatim otkrila kako je mnoge lekcije naučila na putu da postane bolja verzija sebe.

"Moje shvatanje života je kako smo ovde da bismo bili ljudi i pokazali to u svakoj ulozi koju preuzimamo. Kako postajemo mudriji i stariji, možda ćemo bolje raditi stvari, ali ćemo nastaviti da grešimo", dodala je, prenosi 24sedam.rs.

"Trebalo bi da budemo otvoreni za nova iskustva celog života. Prestaćemo da pravimo greške samo ako prestanemo da pokušavamo nove stvari. Moramo prihvatiti patnju i bol kao proces učenja. Najkorisnija veština koju ćemo ikada naučiti je izviniti se i učiti iz sopstvenih grešaka", zaključuje Jelena u svom blogu, koji detaljnije možete pročitati NA OVOM LINKU!