Iz kome u košmar: Junak "Bese" Uroš prolazi kroz tešku traumu kad sazna za smrt žene i sina, i polako shvata šta mu je činiti

Košmar za Uroša Perića počinje onog trenutka kada se u trećoj epizodi serije „Besa“ probudi iz kome i sazna da su mu u sudaru poginuli žena i sin.

Foto: Sergej Radović
Foto: Sergej Radović
.

Košmar za Uroša Perića počinje onog trenutka kada se u trećoj epizodi serije „Besa“ probudi iz kome i sazna da su mu u sudaru poginuli žena i sin. Očaj, krivica i razdiruća bol se smenjuju dok ga u bolnici nadgledaju kao lice koje zbog jačine doživljene traume može da podigne ruku na sebe. Bolnički psihijatar ne zna da postoji samo jedna stvar koja Uroša Perića održava u životu – želja za osvetom.

Odmah po napuštanju bolnice Uroš obavlja šturi razgovor sa estonskim inspektorom Kasparom, uzima samo jednu uspomenu na Vidana i odlazi u Srbiju.

U Beogradu ga dočekuju dve sveže humke sa pobodenim krstovima. Na jedan krst stavlja šal Čelsija i ostaje dugo da leži na zemlji. U tim poslednjim kadrovima treće epizode jasno je da će Uroš preorati i zemlju i nebo da pronađe onog ko ga je prevario i prekršio besu.