Ivan Bosiljčić je NA POSEBAN NAČIN proslavio rođendan! Zajedno sa porodicom je u Rusiji obišao jedno važno mesto...

Glumac je otkrio da mu se ostvario dugogodišnji rođendanski san da sa suprugom i ćerkom posete sveto mesto u Rusiji, gde počivaju mošti Svetog Serafima.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Glumac je svoj 43. rođendan proslavio u Rusiji, zajedno sa porodicom. Ispunila mu se duogogodišnja želja da poseti manastir Divjejevo, u kom počivaju mošti Svetog Serafima Sarovskog. Taj svetac ima za njega poseban značaj, jer je rođen baš na praznik Svetog Serafima Sarovskog.

"Ova fotka se zove “sekund do zagrljaja”, tehnički neispravna, nastala sekund pre nego što se očekivalo, suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše, a ne samo ruku", poručio je glumac koji je rođen na praznik, pa tog sveca posebno slavi i poštuje.

"Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se! Hvala svima na rođendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto.

P.S. pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rodjendanska želja - da ovde dodjemo zajedno", napisao je glumac na svom Instagramu, na dan svog rođendana.