Isak Šabanović "pokidao" Bebeka u Zvezdama Granda: Žiri oduševljen, atmosfera u studiju ludilo!

Isak Šabanović pridobio je srca publike, ali i žirija koji s nestrpljenjem isčekuje svaki njegov novi nastup. Ta energija koju on nosi, srce istinskog rokera, čini čuda na sceni, ali i iza nje. Pesmom Željka Bebeka oduševio je sve prisutne i učinio da se atmosfera u studiju "zapali".

Isak Šabanović, foto: Youtube Printscreen Zvezde Granda
Isak Šabanović, foto: Youtube Printscreen Zvezde Granda
.

U sinoćnom takmičenju, Isak je stao pored kolege Miloša Kovačevića.

Žiri je obojicu kandidata nagradio maksimalnim brojem glasova, dok u preglasavanju Isak dobija blagu prednost i odlazi direktno dalje.

-Ovo je bila borba rok protiv folka, oboje ste zaslužili 6 glasova ali Isak je imao bolji stajling. Kada sam Miloša pre nekoliko emisija pustio opravdao si očekivanja- jasan je bio Popović.

Miloš Kovačević, foto: Youtube Printscreen Zvezde Granda
Miloš Kovačević, foto: Youtube Printscreen Zvezde Granda
.

-Obojica fantastični, prednost sam dala Milošu u ime muzike koju ja preferiram- rekla je Snežana, a Bosanac se našalio da je iz istog razloga dao glas Isaku i pohvalio Mariju za rad sa njenim kandidatom, piše Zvezdegranda.net

– Za Isaka je mnogo toga već rečeno. Ima tu neke magije, ti si toga svestan kao i tvoj mentor i smatram da je tvoj put jasan. Prelepo je ovo zvučalo, ali bih malo veći akcenat stavila na tvog protivkandidata. Ti si se meni jako dopao, na neki perverzan način si mi jako seksi. Ja sam jedina žena koja to večeras misli i jedina kojoj ti nisi večeras prišao- poručila je Jelena.

.

– Svaki put budi ovakav jer publika ne prašta nijedan pad- rekao je Đorđe Isaku.

Marija je svom kandidatu rekla da se bori u baražu,a za nastup ga je pohvalio i Mili. Dok je svom kandidatu poručio da je zvezda.