Indy se ponovo TRANSFORMISALA i otkrila: "Otvorila su mi se još jedna vrata"

Otkako je drastično smršala nakon operacije želuca, Indira Aradinović Indy blista i ne prestaje da svojim novim izdanjem iznenađuje svoje fanove.

Indy, foto: Prva TV
Indy, foto: Prva TV

Osim sve mršavijeg izgleda, na koji je jako ponosna nakon svega što je doživela usled komplikacija nakon operacije, pevačica se sve češće odlučuje i na eksperimentisanje sa bojom kose i imidžom.

Nedavno je od zanosne crnke postala vatrena crvenokosa, a njeni fanovi složili su da izgleda kao milion dolara, kao i da se vidi da je konačno srećna i ispunjena. A sada je to i potvrdila.

- Pogled u budućnosti - napisala je misteriozno pevačica, a ubrzo zatim potkrila pravi razlog zbog kojeg ne skida osmeh sa lica.

Njenu fotografiju možete pogledati na LINKU.

- Presrećna sam, jer danas je taj dan. Dobila sam vizu EU i samim time su mi se otvorila još jedna vrata. Dolazim jača nego ikad sa novim hitom - najavila je pevačica na svom Instagram profilu, nakon čega su usledile mnogobrojne čestitke.

Podsetimo, Indy je prošle godine za portal Grand online otkrila kako se oseća nakon pakla kroz koji je prošla posle smanjenja želudca.

- Došlo je neko bolje vreme za mene. Mislim da ne može stalno da bude kiša, mora nekad i sunce, tako da sam jako srećna i zadovoljna. Neka tako i ostane - izjavila je pevačica u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

Izvor: Grandonline