"Ignorisala sam RANICU, a znala sam da sam BOLESNA": Dve godine od SMRTI Marine Tucaković!

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon duge i teške bolesti pre tačno dve godine, 19. septembra.

Izvor: Blic.rs/Ivana Bradanji  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Hitmejkerka se godinama borila sa opakom bolešću, a jednom prilikom je priznala da nije želela da ide kod doktora.

- Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala. Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svesno nisam otišla kod lekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na poslednjem mestu - pričala je ona.

- Karcinom dojke, krenula voda ka plućima… Pakao sam prošla. Ali jednostavno kad sam bila smeštena na onkologiji polusvesna nekako nikakav strah nisam osećala. Bilo je ono - Biće šta će biti. Izgubila sam dete, šta može gore da mi se desi? Jel tako? - govorila je Marina tada.

Marina je 2008. godina doživela veliku tragediju kada je pronašla svog sina Miloša mrtvog u svojoj sobi.

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi... Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - pričala je Tucaković.

Podsetimo, Marina je decenijama sarađivala sa najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije, i napisala je brojne vanvremenske hitove.