Hana Selimović i Nebojša Milovanović u Besi: On je siguran da je pobednik u ratu za dete jer nastupa sa pozicije „Znaš ti ko sam ja“

U drugoj sezoni Bese ulazimo i u privatni život likova, između ostalog i inspektorke Divne. Ona je trenutno u velikom problemu budući da bivši muž želi da joj oduzme starateljstvo nad ćerkom.

Foto: Sergej Radović
Foto: Sergej Radović
.

Kada inspektorka Divna Dukić zakasni na sastanak kod socijalne radnice zbog procene kome treba da pripadne njihova ćerka, njen bivši muž (Nebojša Milovanović) izgovara: “ja vodim gradsku skupštinu pa ne kasnim”. I to je ukratko rečenica koja opisuje ovog “znaš ti ko sam ja” čoveka željnog potvrde moći nad Divnom i sada kada više nije u njenom životu. Inače profesionalna, smirena i sabrana

Divna je, kao I svaka majka čiji partner se setio da ima dete I da bi preko njega mogao da se osveti bivšoj, na dobrom putu da potpuno izgubi kontrolu nad svojim životom. Već ispred Centra za socijalni rad je na njegove provokacije odgovorila fizičkim napadom. Videli smo da je ceo incident krišom snimljen mobilnim telefonom, pa je za očekivati da će Divna na narednom sastanku morati da ga objašnjava.

Producenti “Bese” su se hrabro upustili u kvalitetno razrađivanje ženskih likova u drugoj sezoni, I to kroz teme o kojima se u našem društvu nerado govori.