Gotovo NIKO NE ZNA DA JE OVAJ GLUMAC brat Nikole Đurička! Gledali ste ga u "Boljem životu" i u "Rodama"; Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Naš slavni i prestižni glumac trenutno osvaja Holivud.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Nikola Đuričko je odlučio da karijeru nastavi na drugom kontinetnu, gde se, sudeći prema dosadašnjim glumačkim angažmanima i kritikama, odlično snašao.

Iako je sa suprugom i dvoje dece napustio Srbiju, glumac koristi svaku priliku da poseti domovinu, pogotovo zbog familije, kolega i prijatelja.

Verovatno malo ko zna da Nikola nije jedini talentovani član porodice Đuričko, već se i njegov tri godine stariji brat Đorđe takođe oprobao u glumi, ali ona ipak nije ostala njegov životni poziv.

.

Braća su zajedno igrala u seriji "Vratiće se rode", u kojoj je Đorđe tumačio lik Svetozara Tozu Stefanovića, dede mladom Švabi, kog je inače igrao Nikola Đuričko, tako da je samo tri godine stariji brat u seriji glumio dedu mlađem bratu.

Takođe, Đorđe se u glumi oprobao još 90-ih kada se pojavio u kultnoj seriji "Bolji život", kao mladić koji na ulici krade bundu Emiliji Popadić, koju je tumačila legendarna Svetlana Ceca Bojković.

Đorđe Đuričko je još glumio u filmu "Šavovi", kao i u čuvenom serijalu "Mile protiv tranzicije".