„Živanu dugo drži ta borba sa mladom popadijom i potreba da se vrati na tron, međutim tokom epizoda ona vidi da je Dessa jedna žena koja je u redu i da novo vreme dolazi, zbog toga menja svoj odnos“, ispričala je Gorica.

Ona se dotakla i atmosfere na setu, a kako kaže otkako se završilo snimanje teško joj je i svi joj nedostaju.

„Ekipa nam je veoma lepa. Kada sam došla na promociju prve epizode druge sezone i videla sve ove ljude odmah sam rekla koliko mi svi nedostaju. Kao da ste čitavog leta bili u nekoj porodici i onda su ti ljudi odjednom izašli iz vaših života“, prisetila se.

Kako kaže priroda i selo joj prijaju, jer i sama ima kuću na Srebrnom jezeru i voli da pobegne iz grada.

„Domaćini u tim selima su bili veoma dobri, a ja sam spavala u voćnjaku, na ćebetu i uživala. Bilo je divno“, ispričala je ona.

Biljana Jocić Savić, koja tumači lik Mire, osim što će u kući imati još jednu prinovu u drugoj sezoni, odnosno postaće baba po peti put, čini se da sreću pronalazi i u novim ljubavnim odnosima.

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

„Ispod tute trista ćute – tako se kaže, a to je nažalost i istina“, rekla je glumica u vezi sa transformacijom njenog lika u novoj sezoni i dodala da joj ova promena prija kao glumici.

„Dobijate šansu da pokažete koliko ste u stanju različitih situacija da dočarate tako da vam publika veruje. Za mene se gluma tu završava“, ispričala je.

Ona je istakla i da je odnos na snimanju bio divan i da sa celom ekipom „bez kurtoazije, ima odnos kao sa porodicom“.

„Baš mi je bilo lepo prvog dana snimanja druge sezone, kada sam videla te drage ljude koji su mi kao familija, koju retko viđate jer živite po različitim zemljama. Kada je dobra atmosfera, sve je lako. Nije bilo teško raditi ni na visokim temperaturama, ni kada je zahladnelo, nije bilo teško ni čekati – maksimalno strpljenje, razumevanje i podrška“, ispričala je glumica.

Biljana je takođe otkrila i da je Živanin i Mirin odnos veoma čudan, ali da su njih dve međusobno veoma važne jedna drugoj, a kako će se on razvijati u drugoj sezoni ostaje vam da otkrijete u narednim nedeljama.

Nove epizode „Popadije“ na programu Prve televizije emituju se svakog petka u 22.00!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.