Glumica otkrila kako je saznala da je DEČKO VARA: U sve je UMEŠANA njena prijateljica!

Slučajno je saznala da je dečko vara!

Izvor: 24sedam.rs/Nemanja Vujčić  |  
Foto: DFree/Shutterstock
Foto: DFree/Shutterstock
.

Tori DeVito, glumica koju je domaća publika upoznala u seriji "Slatke male lažljivice" kao Melisu Hejstings i veoma mrzeli, kao i doktorku Natali Mening u "Čikaškoj hitnoj pomoći", otkrila je nedavno da je ponovo solo, kao i razloge zašto je do toga došlo.

Tori je, naime, gostovala u podkastu glumice Ane Faris, a voditeljka ju je upitala da li je u vezi.

- Solo sam sada, ali sam donedavno bila u vezi. Štaviše, dan pre nego što je odlučio da me odvede da isprobamo vereničko prstenje, saznala sam da ima profil na aplikaciji za upoznavanje! I to tako što je slučajno "lajkovao" profil moje prijateljice! - započela je Tori, pa nastavila:

- Znala sam kakav je bio u prošlosti, ali je on tvrdio da se promenio. Svaki put, otkako smo počeli da se zabavljamo, kada bih prišla blizu njegovog telefona, odmah je skakao i uzimao ga. I to je bilo veoma sumnjivo. Ali sam odlučila da to ignorišem.

Kako je dalje ispričala, njen bivši dečko je nekadašnji sportista, a iako nikada nije želela da se zabavlja sa nekim iz tog sveta, imala je razlog zašto je popustila.

- Zanimljivo je da je on bivši sportista, a ja sam uvek imala pravilo da se ne zabavljam sa sportistima baš iz tih razloga. Ali sam mislila da možda više nije takav sada kada se na bavi aktivno sportom. Definitivno su postojali znakovi koje sam ignorisala - priča Tori.

Kako kaže, iako je neko ko brzo preseče, njihovoj ljubavi je želela da da šansu.

- Pričao mi je kako nema "Snepčet", pa sam saznala da ima, sve je bilo čudno i odvilo se u roku od šest meseci. Inače sam osoba koja se brzo odluči na kraj, brzo prebolim, ali sam osećala da on želi da bude drugačiji, da samo ima loše navike, rekla sam mu da ako želi da radi na tome da se popravi, da možemo da idemo i na terapiju zajedno - priča glumica i dodaje:

- To nije očekivao i verovatno je shvatio da ne može da bude bolji, pa je preokrenuo priču, počeo je da se pravi kao da on ne može meni da veruje i tada sam bila u fazonu da sve mora da se završi. Sećam se da sam pozvala majku, koja mi je rekla: "Ostavi ga, ovo je ludilo".

Junakinja hit serija je pre nekoliko godina bila čak i u braku, a veru u ljubav ni posle ove veze nije izgubila.

- Trebalo mi je vreme, ja sam romantik, volim da budem u vezi, bila sam u braku dve godine i volela bih da ponovo budem udata. Ali svet zabavljanja je kao divlji Zapad danas - kroz osmeh je zaključila ona.

Poslednja poznata veza javnosti koju je Tori imala bila je sa Dejvidom Rosom, menadžerom bejzbol kluba "Chicago Cubs" i nekadašnjim bejzbol igračem.

S obzirom na to da je Tori u podkastu pomenula da se zabavljala sa nekim ko je bivši sportista, iako nije imenovala, veruje se da je upravo Dejvid muškarac o kom je pričala. Vest da se njih dvoje zabavljaju potvrđena je 10. maja 2021. godine.