Glumac najavio POVLAČENJE: "Treba mi ODMOR..."

Glumac se oglasio...

Izvor: Tanjug  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Engleski glumac Tom Holand izjavio je da uzima pauzu od glume nakon svoje naizgled prilično iscrpljujuće uloge u novom Apple TV+ trileru "The Crowded Room".

Holand je priznao da je snimanje trilera bilo teško.

"Istraživali smo određene emocije koje sigurno nikada ranije nisam iskusio. Povrh toga, biti producent, baviti se svakodnevnim problemima koji dolaze s bilo kojim filmskim setom, samo je dodao taj povišeni nivo pritiska", kazao je on, prenosi Verajeti.

Iako je rekao da je na kraju uživao u snimanju, to je nesumnjivo bila zahtevna uloga. U psihološkom trileru Holand igra čoveka po imenu Deni Saliven (lik zasnovan na Biliju Miligenu), koji je uhapšen zbog šokantnog zločina i čiji se život istražuje kroz niz intervjua. Holand je takođe izvršni producent u The Crowded Room.

"Zaista sam uživao, ali opet me je slomilo. Došao je trenutak kada sam rekao: 'Treba mi odmor.' Nestao sam, otišao sam u Meksiko na nedelju dana i proveo neko vreme na plaži. I sada uzimam godinu dana pauze, a to je rezultat toga koliko je ustvari bilo teško", naveo je on.