Glumac iz serije "Igra sudbine" iskreno o mentalnom zdravlju: Odjednom iz čista mira javlja mi se STRAH neviđenih razmera, lupanje srca...

Mladi glumac Ammar Mešić koji je simpatije publike zadobio u najgledanijoj seriji "Igra sudbine" iskreno o psihičkom zdravlju.

Foto: Prva TV/Printscreen
Foto: Prva TV/Printscreen
.

Mladi glumac Ammar Mešić osvojio je domaću publiku ulogom Strahinje u najgledanijoj seriji “Igra sudbine” koja se emituje na Prvoj televiziji. Šarmantni glumac je aktivan na Instagramu, gde sa pratiocima deli trenutke iz svog života, a sada je odlučio da na ovoj društvenoj mreži progovori o važnoj temi - mentalnom zdravlju.

Naime, Ammar je u želji da drugima pomogne, podelio svoje neprijatno iskustvo.

"Juče, u ovom momentu, dok me moj trener naravno slika, ja doživljavam prvi put u životu napad panike ili anksioznosti. Odjednom, iz čista mira, javlja mi se strah, lupanje srca, nije mi bilo jasno zašto, kako... Strah neviđenih razmera. I naravno da ću odmah da se vratim na psihoterapije, i hoću da kažem da i mi kao tamo neke 'javne ličnosti' imamo iste probleme kao ti, vi, oni...", napisao je Mešić.

"Hteo sam da podelim sa vama ovaj moj momenat, jer će možda nekome značiti i da znate, a i da ja znam da nisam sam u ovome, kao što ni ti nisi sam/sama. I smatram da je ovo jedna važna tema o kojoj ljudi, mediji, psiholozi treba da pričaju. Potražiti stručnu pomoć ne znači da ste ludi. Bar ću ja koristiti svoj uticaj koliko mogu i pomoći onima koji žele. Tako da, budite slobodni i podelite vaša iskustva sa mnom kao što ja delim sa vama. Verujte mi da ćete osetiti olakšanje", napisao je Ammar na Instagram storiju.

Foto:PrintscreenInstagramAmmar Mešic
Foto:PrintscreenInstagramAmmar Mešic
.

PrintscreenInstagramAmmar Mešic
PrintscreenInstagramAmmar Mešic
.