Edita Aradinović priznala: Ne volim kada neko dođe da se fotka, pa me zagrli malo prisnije

Editu Aradinović je oduvek pratio glas da je "previše nadmena", ali ona nikada nije marila za komentarima okoline.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Da, kažu mi da sam uobražena. Svašta vole da kažu. Ali to samo oni koji me ne poznaju. Oni koji me znaju govore da sam previše omekšala", kaže za Blic pevačica i dodaje: "A ja za sebe kažem da sam sve opuštenija, nežnija. Ne znam ni ja sama".

Edita je pre nekoliko nedelja operisala glasne žice, a sada kaže da joj glas nije isti kada priča kao ranije.

"Ali kada pevam vraća se polako na svoje", ističe ona i naglašava da su joj fanovi pisali da su se plašili da li će biti ona “stara Edita”.

"Pisali su da ne bi voleli da izgubim pesak u glasu. Ali eto uspešno je ostao tu. Nemam više promukao glas. Ne mučim se dok pričam. Hvala bogu da sam rešila taj problem. To mi je bio ozbiljan problem. Dugo godina nisam bila svesna toga. Zbog prirode posla sam bojala da se operišem. Osetljive su glasne žice. Kada sam imala prvi nastup drugačije sam zvučala. Bila sam skeptična. Ali taj nastup je trajao 45 minuta. Nekako sam izgurala. Svaki sledeći je bio sve lakši", objasnila je Edita.

"Ne volim kada me pipaju"

Edita kaže da je partner uvek tu kraj nje, te da nije ljubomoran na fanove kada joj prilaze.

"Nemaju gde da priđu. Nisam išla na javne plaže, nisam izlazila iz sobe. Ima ih po Instagramu, mahnu u prilazu".

Na pitanje da li nekada bude neko navaletan, Edita odgovara:

"Ne. Mada ne volim kada neko dođe da se fotka, pa me zagrli malo prisnije. Ne volim da me neko previše dira i pipa. Možda ne bi trebalo da sam takva, trebalo bi da sam opuštenija", priznaje pevačica za Blic.