Džordž prima poklone, njegova tašta sa Amal u bolnici

Amal i Džordž Kluni postali su pre dva dana roditelji dečaka i devojčice, a lepa advokatica i blizanci Ela i Aleksandar su dobro i nalaze se u apartmanu bolnice Chelsea -Westminster u Londonu.

.

Amal, koja je u braku sa holivudskom zvezdom tri godine, blizance je rodila u ovom apartmanu gde, kako navode svetski mediji, jedan dan boravka košta 9 750 evra, a cena porođaja 4 700 evra. Nakon porođaja, osoblje je gospođi Kluni serviralo losos, jagode, ali i šampanjac za proslavu.

Amal u apartmanu društvo pravi njena majka, da bi joj prvih dana pomogla oko blizanaca i koja je izjavila da je porođaj protekao savršeno. Javnost je začuđena, ali i oduševljena što je par odabrao sasvim jednostavna imena za svije naslednike: Ela i Aleksandar, koja su “tradicionalna” umesto novotarija za kojima slavni najčešće posežu.

Na društvenim mrežama jednom od najpopularnijih holivudskih parova već su javno čestitali i mnogi prijatelji, poput Elen Dedženeris, Nikol Kidman i Meta Dejmona, kome se prvom u decembru prošle godine Kluni pohvalio da će postati otac.

.

Nakon što se lepa Amal porodila Klunijev portparol u šali je izjavio:

– Džordž je pod sedativima i očekuje se da se oporavi za nekoliko dana.

Pratite nas i na Viberu!

Glumčev najbolji prijatelj i poslovni partner Rende Gerber, suprug nekadašnjeg top modela Sindi Kraford, Džordžu je na kućnu adresu poslao pelene za blizance.

– Želim ti svu sreću, trebaće ti – rekao mu je Gerber, i sam otac dvoje dece.

Izvor: gloria