Dragana Katić ispričala anegdotu s početka karijere u koju je umešana i Neda Ukraden: Tada su joj "prišili" simpatičan nadimak

Poznata voditeljka i zaštitno lice muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Dragana Katić već dugi niz godina krasi male ekrane, a svojih početaka seća sa velikim osmehom.

Foto: Promo Grand / Z.K. Munja
Foto: Promo Grand / Z.K. Munja
.

- Počela sam da radim, to su stvarno bili moji počeci i sećam se mog prvog koktela u životu i bila sam sva srećna, javila odmah mojima preko fiksnog telefona. Bila sam opčinjena svim bitnim ljudima koji su oko mene, držim piće i držala sam u krilu jednu kucu koju je kamerman doneo. Osećala sam se jako bitno, kad meni prilazi Neda Ukraden i pita me gde je onaj cuko, a ja tako sva bitna njoj kažem "Izvinite, ali ja njega ne poznajem"- ispričala je Dragana, a nema ko nije prasnuo u smeh.

- Mene su godinu dana posle toga svi zvali Cuko jer ja stvarno nisam znala da se u Bosni pas zove cuko, mislila sam da me pita za nekoga kome je to nadimak- rekla je voditeljka.

Iako bi mnoge javne ličnosti najradije zaboravile svoje lapsuse iz prošlosti i stare fotografije pocepali Dragana ih se rado seća i veoma često prepričava.

Autor: J. Jović

Izvor: grandonline