Damijano David šeta NOVU DEVOJKU: Potvrđene glasine da je u vezi sa poznatom pevačicom! (FOTO)

Paparaco fotografije su ih odale!

Izvor: 24sedam.rs/Nemanja Vujčić  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Damijano David, pobednik Evrovizije, posle raskida sa dugogodišnjom izabranicom Đorđom Soleri, sada ima novu devojku i to ne bilo koju!

On je u vezi sa američkom pevačicom i glumicom Dav Kameron, a razotkrile su ih paparaco fotografije. Oni su uhvaćeni kako šetaju i ljube se na plaži u Sidneju, a nakon što su fotografije objavljene u italijanskom magazinu "Chi", brzo su se proširile društvenim mrežama.

.

Glasine o njihovoj vezi krenule su još kad je Dav sa Damijanom i Maneskinom nastupala u Brazilu, a obožavatelji su tvrdili da su ih videli da se ljube i na jednoj proslavi u Los Anđelesu.

Inače, da je Damijano raskinuo sa Đorđom saznalo se tako što je isplivao snimak na kom se ljubi sa javnosti nepoznatom devojkom. On se tada izvinjavao što se tako saznalo da su Đorđa i on raskinuli i da je to trebalo bolje da uradi.

Dav je, inače, ostala poznata po seriji "Liv i Medi" u kojoj je igrala dvojnu ulogu, a pored muzike je nastavila da se bavi glumom, pa je zaigrala i u franšizi "Naslednici". Jednom prilikom je izjavila da je biseksualnog opredeljenja, te da se borila sa depresijom i disforijom.