Da li to najavljuje PROMENE U "IGRI SUDBINE"? Nada OBJAVILA FOTKU SA OSOBOM sa kojom je u prethodnim sezonama stalno delila kadar?

"Igra sudbine" već godinama važi za najgledaniju domaću seriju, a novim zapletima iznova iznenađuje vernu publiku koja se svakim danima s početkom u 20h na Prvoj televiziji okuplja ispred televizijskih ekrana i čeka nova dešavanja.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Otkako se glumica Milica Tomašević nedavno vratila u seriju, s početkom pete sezone, novi zapleti čuvenog ljubavnog trougla ne prestaju da iznenađuju. Iako je Strahinja (Ammar Mešić) mislio da će sreću naći kraj Lenke (Nina Mrđa), prisustvo Nade (MIlica Tomašević) je pomutilo sve.

Glumci svakodnevno na svojim profilima na društvenim mrežama obavljuju fotografije i snimke sa snimanja serije, a ovoga puta Milica je iznenadila jednom novom i to sa starijom koleginicom Ivom Štrljić, u seriji poznatijom kao Dijana Erski.

"Dijana i Nada? OMG", napisala je mlada glumica i tako u komentarima započela glasine da će Nada možda vratiti u Kan Holding.

.

Da li je to istina i šta će se dešavati u novim epizodama vaše omiljene domaće serije, ostaje nam da pratimo svakog dana u 20.00 na Prvoj televiziji!