DA LI ĆE ADA KANAČKI POSTATI NEGATIVAC? Milica Milša EKSKLUZIVNO za PRVA.RS odgovara na pitanja o novoj sezoni "Igre sudbine"

Najgledanija porodična serija "Igra sudbine“ dobila je četvrtu sezonu i novim likovima osvežila i podgrejala dosadašnja zbivanja. Na nagovor publike, serija će se emitovati svih sedam dana u nedelji od 20h na Prvoj televiziji, što glumce posebno raduje i još jednom ih uverava da rade pravi posao. Jedna od glavnih glumica u seriji, Milica Milša, podelila je svoje utiske sa snimanja nove sezone za portal PRVA.RS.

Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
.

"Očekujem da će publika i dalje da voli i da gleda našu seriju, pogotovo što je ova sezona najbolja do sada. Sigurna sam, jer sam pročitala scenario i znam šta snimamo. Publici smo ispunili želju – serija će se emitovati radnim danima i subotom i nedeljom, što znači da ćemo imati više snimajućih dana. Naši producenti i Prva televizija su sklopili saradnju o kojoj može samo da se sanja“.

Ada Kanački se do sada uvek borila za porodicu i pravdu. Da li će u tome sada posustati i koja bi bila poruka njenog lika u novoj sezoni?

"Ada se oduvek borila za porodicu. E sada, kako će se njene borbe završiti, da li će posustati... To sve zavisi od Žarka. Ali za sada, ostaje pravedna, pravična i borac za svoju decu. Od tih načela ne odustaje ni sada. Proći će kroz iskušenja i patnju, ali šta su joj priredili njeni najmiliji, videćemo...“

Mnogi likovi su kroz prethodne tri sezone prošli velike transformacije, od negativca do pozitivca, i obrnuto. Da li će Ada možda postati negativac?

"Kod Žarka je sve moguće. Videćemo ko će u četvrtoj sezoni postati negativac, kakve okolnosti će naterati likove da se promene. Kao i u životu. Okolnosti su te koje menjaju čoveka. Neko se izbori, neko ne. Zavisi od kog materijala je čovek satkan – neko od slame, nego od gvožđa. Ada se trudi da bude od gvožđa, ali videćemo koje su njene slabe tačke. Videćemo gde je njena tačka pucanja. Možda je Ada ima“.

Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
.

Publiku je i te kako šokirao povratak lika Une Hristić u seriju. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogima izgleda kao ona preti da postane jedan od glavnih negativaca.

"Zapitajte se šta je Unu dovelo do ovoga. Možda je povređena. Mnoge stvari se rade iz stanja povređenosti. Ne zaboravite da njena bolest menja izgled i karakter. Videćemo kroz kakve promene će proći Una“.

Ljubavna priča Ade i Ivana daje lep primer ljudima da za iskrene emocije nikad nije kasno. U prethodnoj sezoni, jedno drugom su bili mirna luka i u njihovom odnosu nije bilo mnogo trzavica.

"Ada i Ivan ostaju zajedno, na ovaj ili onaj način. Trude se, ne daju se. Pokušavaju da odolevaju iskušenjima. E sad da li će uspeti u tome, i to ćemo videti... Mnogi nesporazumi mogu da naprave haos u životu. Smatram da su nesporazumi glavna pretnja sreći“.

Kako ste proveli leto?

"Bili smo u Egiptu. Meni je bilo lepo, Žarku radno. Odmarala sam, ali sam i snimala dve serije – „Tunel“ i „Malu suprugu““.

Milica Milša je u seriji „Mala supruga“ na Prvoj televiziji igrala lik Natalije.

"Natalija je jedna beskrupulozna žena, ogrezla u kriminalu, nema osećanja, niko je ne zanima, niko osim njene sestričine. Dok je Natalija na strani kriminala, Ada je na strani pravde. One su dve sušte suprotnosti, jedino zajedničko im je što se obe bore za porodicu“, zaključuje Milica i dodaje da nijedna od ovih uloga nije ona privatno, sve ih voli, ali se sa Adom stopila, jer je ona njena doživotna ljubav.

Autor: Aleksandra Bibić