Ceca napunila 48 godina! Evo kako je izgledala na proslavi! Ko joj je PRVI ČESTITAO i šta joj je poklonio dečko Bogdan?

Ceca Ražnatović je juče proslavila 48. rođendan!

Ceca Ražnatović, foto: PRva TV
Ceca Ražnatović, foto: PRva TV
.

Folk pevačica Scetlana Ceca Ražnatović je povodom 48. rođendana, okupila porodicu, prijatelje i saradnike u svom domu na Dedinju. Takođe, došlao je i veliki broj fanova koji su joj tokom jučerašnjeg dana organizovali razna iznenađenja. 

"Anastasija mi je prva čestitala. Najdraži gost mi je Željko, on je van konkurencije. Presrećna sam što je cela moja porodica na okupu, kao i ljudi koje volim, zato i pravimo ovakve stvari. Kada je čovek zadovoljan, godine su samo broj, bitno je kako se osećate i kako živite",  kazala je pevačica za Blic i dodala da se "oseća kao da joj je 28 a ne 48".

O poklonu koji je dobila od partnera Bogdana Srejovića nije htela priča pred predstavnicima sedme sile, želeći da taj deo intime ostavi samo za sebe. 

"Odavno sam shvatila da sitnice čine sreću, tako da ja nemam sad neke megalomanske želje. Samo da je zdravlja, radosti, ljubavi, sreće...", iskrena je bila Ceca.

Pesmu za svoju dušu na svoj rođendan tražila je od koleginice Vanje Mijatović, jer je smatra talentovanom pevačicom i u većina njenih pesmi joj se sviđa.