Britni Spirs objavljuje memoare, očevi advokati spremaju tužbu: Neće preko njega zaraditi 15 miliona dolara!

Britni Spirs se nedavno udala za dugogodišnjeg verenika Sema Asgarija, te su fanovi pomislili kako joj je konačno krenulo na bolje, ali otac Džejmi Spirs ponovo kreće da joj pravi probleme.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Džejmi Spirs se uplašio zbog objavljivanja memoara Britni Spirs u kojima otkriva tajne života pod starateljstvom oca, pa je pokrenuo slučaj protiv nje. Tužbu zasniva na tome da pevačica navodno iznosi "netačne i neutemeljenje tvrdnje" protiv njega.

Džejmijevi advokati pokušavaju da iz Spirsove izvuku iskaz pod zakletvom na sudu, kako bi mogli da ga iskoriste protiv nje. Međutim, takođe tvrde kako Britni ne želi ponovo o starateljstvu da govori na sudu, kako bi mogla sve ekskluzivno da otkrije u memoarima i zaradi 15 miliona dolara na taj način.

Sa druge strane, pravni tim Britni Spirs tvrdi kako su za nju to "emocionalno teške teme" i da je to jedini razlog zašto ne želi o tome da govori ponovo pred sudom.

"Smešno je da Britni može da govori o pitanjima koja sama javno postavlja (uključujući unovčenje čeka od 15 miliona dolara za memoare), ali bi bila ‘neopravdano opterećena’ parnicom koju su inicirali njeni pravni savetnici”, pišu advokati Džejmija Spirsa.

Izvor: b92.net