Bosanac o ĆERKINOM POVRATKU NA SCENU: Jezik joj je duži od metra i brži od zvečarke

Nakon duže medijske i diskografske pauze Aleksandra Džidža Stojković, ćerka proslavljenog kompozitora i harmonikaša Dragana Stojkovića, vratila se na muzičku scenu i to duetskom pesmom "Ekstaza" koju je snimila sa reperkom Nadicom i kojom je iznenadila mnoge. Provokativni, seksi stajling, zatim psovke i repovanje samo su deo njenog novog projekta i muzičkog pravca koji je podelio mnoge.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

I dok se jednima dopada promena koju je napravila, ima i onih koji je žele čuti u solo varijanti i to u muzičkom pravcu po kom je bila prepoznatljiva. Ipak, negde su svi čekali mišljenje njenog oca, budući da je poznat po oštrom, ali pravičnom komentarisanju kandidata u "Zvezdama Granda", kao što je svojevremno bio i prema svojoj ćerki dok se takmičila.

Boske se sinoć oglasio na svom Instagram profilu i dao svoje mišljenje o ćerkinom novom projektu.

"Jako sam ponosan na svoju Džidžu i to što se upustila u pravac koji je meni nepoznat. Ponosan sam na to kako je uradila. Jezik joj je duži od metra i brži od zvečarke. Šalu na stranu, bravo", napisao je Bosanac i uz objavu podelio i link ćerkinog novog spota.

Za Grand Online Džidža je otkrila da se zbog obaveza na fakultetu povukla sa estrade, ali da sad ne planira da stane, kao i da će publici predstaviti novi zvuk.

"Moram da kažem da me svakako i zbog cele ove situacije sa pandemijom nije bilo dugo pa nisam htela ni sa čim da žurim preterano. Uvek će da me pogura dobra pesma, to me vozi. Poznato je da ja volim da eskperimentišem, uživam u tome i svi znate da se ne bavim plagijatima, već sa svojom ekipom uvek jurim neki nov zvuk i kvalitetan", otkrila je pevačica i dodala da joj je mišljenje oca oduvek bilo najvažnije.

"Najviše se savetujem sa mojim saradnikom Mihajlom jer u njega imam mnogo poverenja, ipak smo generacija. Ali naravno da je tata Boske uvek tu, on mora da aminuje sve. Ono što je bitno je da on nikada ne sumnja u mene, bude tu da daje smernice i savete. Ipak, on je moj učitelj u koji god žanr da se upustim", istakla je Džidža.