Ana Bekuta se prisetila prvog nastupa: "Otac me je izveo na binu, tresla sam se kao prut"

Iako publici izgleda kao da je rođena na sceni, Ana Bekuta priznaje da nije oduvek bilo tako i da je trema u njenom životu bila prisutna dugi niz godina.

Ana Bekuta, foto: Prva Tv/PrtScr
Ana Bekuta, foto: Prva Tv/PrtScr
.

- Prva trema i prvi nastup sa mikrofonom, i sad ih se sećam. Moj otac pokojni koji je bio samouki frulaš me je poveo u kulturno umetničko društvo u Pribojskoj banji. Poveo me je da naučim da igram, a ja sam počela da pevam- počela je priču pevačica pa otkrila kako je izgledao njen prvi javni nastup.

- Tada su se organizovala priredbe po selima. Svuda je postajao dom kulture i sve je bilo baš na nivou. I sad za vreme tih priredbi, u pauzama između igra neko je morao i da peva. Pevačica koja je tada trebalo da nastupi se razbolela a mene je otac izveo na binu da pevam ja. Tresla sam se kao prut- ispričala je Ana.

Međutim, nakon konstantnog rada na tome i učestalim nastupima uspela je da prevaziđe nesigurnost i stidljivost- Muzika mi je pomogla da to prevaziđem, izlečila me je. I sada ono što vidite na sceni to sam ja. Ja dok pevam postojm.

Autor: T.Bogovac

Izvor: grandonline