ANA BEKUTA POTRESENA: Razvlačićemo MALU SUMU NOVCA od prvog do prvog

Pevačica Ana Bekuta nedavno se obratila fanovima na Instagramu povodom pandemije korona virusa. Još jednom je apelovala na čuvanje i poštovanje mera bezbednosti, podržavajući skraćivanje radnog vremena ugostiteljskim objektima, uprkos činjenici da već mesecima nema nastupe, samim tim ni prihode.

Ana Bekuta, foto: Prva Tv
Ana Bekuta, foto: Prva Tv

Nakon što ju je nekolicina pratioca na Instagramu osudila da se žali što je pandemija uticala i na njen džep, članica žirija "Zvezde Granda" je imala potrebu da se opet obrati...

"Rastužuje me kada se moje pređašnje poruke u delu javnosti tumače kao kukanje zato što ne radim. Ne, ne kukam i ne, ne radim. Ko sam ja da kukam, živa i zdrava, pored hiljada obolelih koji se ovih dana bore za život? Ko sam ja da se žalim pored naših lekara koji svaki dan neumorno rade sate i sate prekovremenih i za bedne plate reskiraju zdravlje i život. Iza mene je 35 godina karijere i čitav jedan život. Bilo je i dobrih i loših dana. Srećna sam što sam zaradila za život radeći ono što najviše volim – pevajući. Zato je strašno gledati i slušati kolege iz zemlje i regiona koji navijaju da se ponovo otvore klubovi kako bismo mogli ponovo da pevamo. Da li ste normalni? Nijedan ljudski život nije vredan nečijeg nastupa, a ni nečije karijere. Ni jedan ljudski život", napisala je ona i dodala:

"Sva zla su prošla, proći će i ovo. Da, verovatno ćemo ostati bez para. Verovatno će nam stvari koje su bile svakodnevnica postati luksuz. Možda ćemo svi da osetimo kako je to razvlačiti malu sumu novca od prvog do prvog. Možda ćemo tada shvatiti kako živi prosečan lekar u Srbiji. Čuvajte se. Važno je da preživimo. Ponovo će biti radosti i života. Prošlo je sve, proće i ovo. Pevaćemo ponovo!",  zaključila je na Instagramu, pokrenuvši lavinu komentara.

Njenu objavu možete pogledati NA OVOM LINKU!