Ana Bekuta objavila MRKIN STARI VIDEO i otkrila delić njihove intime: Ovo je lekcija mog života (VIDEO)

Pevačica podelila stari snimak Milutina Mrkonjića.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Ana Bekuta je na svom Instagramu objavila snimak u kom je njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić svojevremeno pričao o ljubavi i zaljubljenosti.

Njih dvoje nikada nisu krili koliko se vole, zajedno su dolazili na gotovo sve događaje u javnosti, a o njihovoj ljubavi svedoči i snimak koji je Bekuta nedavno objavila.

Reč je o snimku u kom je preminuli političar odgovarao na pitanja za poznati portal, a na jedan njegov odgovor, pevačica je posebno ponosna.

Tvit koji je Mrkonjić komentarisao je glasio: Šta žena uradi čoveku. Trčkara za njom, kao privezak.

Političar je dao prilično iskren odgovor:

"To je najveća sreća. Zaljubiti se je velika sreća, a zaljubiti se u mojim godinama je najveća", rekao je tada Milutin Mrkonjić.

Pevačica se toga prisetila i na svom Instagramu objavila snimak uz emotivnu poruku:

"I, ako mi dozvolite, devojke, da podelim s vama lekciju svog života. Ako muškarac oseća imalo stida zato što vas voli, ako mu smeta što ga neko naziva papučarom zbog toga što vas voli, ako mu je neprijatno da ponekad bude malo manje bitan - bežite od njega. Ili vas ne voli ili je nesiguran. Ne treba vam takav partner. Pravi muškarac se ne stidi ljubavi, nije mu problem da pridrži vašu torbu dok se borite sa životom, nije mu bitno šta će neko reći i kakav će imidž imati zato što voli baš vas. Ne tražite im opravdanja. Sakrivanje ljubavi i stid zbog ljubavi nema opravdanja. Ljubav ne sme da se krije pred drugovima, pred kafanom i pred svetom. Kada vas on iskreno voli, on voli to i da pokaže", napisala je Ana Bekuta na Instagramu u objavi koju možete pogledati NA OVOM LINKU!