Aleksandar Dimitrijević o ANEGDOTAMA sa snimanja "Popadije": Mnogo smo se smejali i drago mi je da se to prenelo i u seriju

Večeras u 22.00 na Prvoj televiziji počinje nova epizoda humorističke serije "Popadija". Čim je počela sa emitovanjem, ova serija je postala jedna od najpopularnijih na našim prostorima, a zašto je to tako, pričao nam je ovoga "Jutra" glumac Aleksandar Dimitrijević.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

"Meni je ova serija bitna. U celu priču ušao sam tako što me je moj drug Marko Lekić, jedan od producenata, pozvao i rekao da ima jedan lik koji bi ja dobro igrao. Pripremio sam se za kasting i izvršni producent Zoran Lisinac i rediteljka Slobodanka Radun bili su oduševljeni. Dato mi je mnogo prostora za igru, jer sam ja u glumački posao ušao kao "kriminalac" iz poznate serije, tako da je bilo hrabro sa njihove strane što su mi u "Popadiji" poverili lik Čede", započeo je priču Aleksandar Dimitrijević.

Anegdota sa snimanja ima bezbroj, zbog čega se glumac u jednom momentu i uplašio.

"Pošto je na setu bilo mnogo smeha, plašio sam se da to publici ipak neće biti smešno. Međutim, kada je krenulo emitovanje i kada sam pogledao prve dve epizode, shvatio sam da ta komedija ostala i u seriji", priznao je Dimitrijević.

Glumac je izdvojio nekoliko anegdota sa snimanja, o čemu je govorio u prilogu u nastavku: