Ana Nikolić za PRVA.RS: "Džej Zi mi je dao kompliment!"

Na zvaničnom sajtu Džej Zijevog servisa "Tidal" u ponudi je nov album Ane Nikolić "Labilna". Ovo nije reklama za prašak za veš. reč je o saradnji koju su, osim Nikolićeve, ostavrile svetske zvezde.

.

Digitalni servis "Tidal" Džej Zi je oformio u oktobru 2014. godine. Bavi se digitalnom prodajom albuma, a zvezde koje su deo servisa obavezani su všegodišnjim ugovorom. "Tidal" stoji iza Bijonse, Niki Minaž, Ašera, Kanjea Vesta i, recimo, Rijane. Sad je stao i iza Ane Nikolić i osam pesama sa albuma „Labilna“. Ana Nikolić nam je otkrila kako je "Labilna" tu dospela.

Za PRVA.RS Ana kaže da je do saradnje došlo zahvaljujući tome što je njen album miksan u američkom ogranku studiija Bassivity Music koji vodi hip-hop producent Vanja Ulepić, a koji je miksovao i albume Ališe Kiz. Kako „Tidal“ sarađuje sa „Bassivity“, sve što ovaj stuio objavi ide kod Džeja Zija.

- Drago mi je što je moj album na servisu Džeja Zija. To što je okačio moje pesme za mene je veliki kompliment i dokaz da ovo što radim ima smisla.

Inače, Ana je pre nepun sat na Fejsbuku imala i live streaming“, pa su fanovi mogli da čuju uživo kako zvuče pesme sa novog albuma:

.