Seksi Vikinga zlostavljali jer je bio ružan!

Las Matberg (30), seksi oficir norveške mornarice uzbudio je žene širom sveta svojim izgledom. A sada je i progovorio. Iskreno. O intimnim tajnama i teškom detinjstvu. On je oficir u mornarici visok skoro dva metra - žene ga zovu modernim Vikingom i anđelom.

.

Žene širom sveta zavide novinarki Dejli Mejla koju je prezgodni norveški oficir odveo na romantičan izlet u prirodu da bi joj ispričao ponešto o sebi.

Ona je bila toliko impresionirana njegovim izgledom kad ga je videla uživo da je uzdahnula i rekla:"Njegova zlatna kosa padala mu je po ramenima dok ju je sunce obasjavalo. I kao ni u sunce, ni u njega nisam mogla direktno da gledam. Imala sam osećaj da mi njegova lepota može povrediti oči", napisala je Izabel Hanter nakon intervjua.

#Norwegian #Navy ⚓️

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

.

Las L. Matberg ima 30 godina, oficir je u mornarici, visok je 198 centimetara, a težak 120 kilograma - žene ga zovu i seksi modernim Vikingom pa čak i anđelom.

Na Instagramu ga prati više od 370 000 ljudi, većinom žene koje mu uredno pišu da bi želele njegovu decu, stotine njih ga je već zaprosilo...

#FOS '16 ⚓️ #forsvaret #uniform #navy #beret #beard #manbun #manbunmonday by @juliakalvik

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

.

Ipak, za njega bi idealna žena bila iz Latinske Amerike jer voli tamnopute, ali to nije uslov. Kaže da mu nije jasno zašto su žene zaluđene njime.

- Ovo je ludo. Pa ja sam samo dečko iz gradića negde usred Norveške. Pre sam normalno odlazio na posao, kupovao kafu u kafiću, a sad me stalno netko prati, žene stalno žele da se fotkaju sa mnom...

Ipak, nije sve bilo tako bajno kroz Lasov život. Imao je teško detinjstvo i odlučio je da britanskoj novinarki iskreno govori o tome.

#watchyourback #stavanger #streetart #suitup #powertie #47 @martinwhatson #sonofaman

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

.

- Kao tinejdžera su me druga deca zlostavljala, govorili su mi da sam ružan, da sam ružno pače sa svojim krivim zubima. Tad sam dobio nadimak "Bugs Bunny" (Duško Dugouško). Uvek sam bio veliki dečak pa sam postao kapiten fudbalske reprezentacije, ali, iako sam bio na dobroj poziciji, nisam bio popularan jer sam imao strašne zube. Bili su toliko loši da nisam mogao da zatvorim usta zbog njih!"

U to vreme imao je probleme i s devojkama, posebno ako se neka svidela drugim momcima. Tad bi ga ismevali u društvu devojaka rečima tipa: "Hej zeko, ne možeš da se družiš s nama s tako ružnim zubima."

#MenDontShave #DontMindTheHair #TheSituation #NoShave2014 #beard #instabeard #beardlife

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

.

Las se osvrnuo i na svoj sadašnji izgled. Otkrio je da kosu nikad ne suši fenom, a očešlja je povremeno. U punđu je stavlja dok čisti stan.

Gym time#getitdone #litaei #gettingthere

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

.

Ispričao je da je stidljiv kad su devojke u pitanju i da mu je potrebno nekoliko piva da se ohrabri i priđe. Trenutno je sam, a u životu je imao tri duge veze.

Njegova prva ljubav bila je devojka vatreno crvene kose i plavih očiju.

- Bio sam jako zaljubljen u nju, i ona u mene. Pričali smo o deci, o braku, a čak smo imali i lažno prstenje i pretvarali se da smo venčani. Ta veza je trajala četiri godine. Druga devojka bila je smeđokosa i s njom sam bio četiri godine, a treća plavokosa, tipična Šveđanka. Ipak, preferiram tamnije žene s izraženim oblinama. Svidela mi se Salma Hajek u filmu "Od sumraka do svitanja.

.

Las kaže da mu je loša navika to što zaspi dok gleda film, najdraže piće mu je pivo, a omiljeno jelo domaća norveška pica. Najčudnije mesto na kojem je imao seks bilo je javno mesto, a životni moto mu je:

- Samo se smej i budi pristojan, budi svoj.

Pročitajte i:

Žene vole oficire: Ovom Vikingu bi i Srpkinje rado decu rađale :)

Izvor: 24sata.hr

..and this is how a #quickfix looks like #messy #manbunmonday

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on