Kako je Vesna Zmijanac upoznala Relju i izblamirala Nikoliju

Mlada pevačica ispričala anegdotu kada je prvi put njena majka Vesna Zmijanac videla budućeg zeta.

.

Uprkos tome što su Nikolija Jovanović i izabranik njenog srca Relja Popović konstantno pod budnim okom domaćih medija, malo ko je znao kako je uopšte ta romansa započela.

Gostujući kod Marije Lazić u emisiji na "Gossapp" aplikaciji, Nikolija je prvi put otkrila detalje koje se tiču njihove veze.

Pored toga što je bez ikakve cenzure odgovarala na pitanja koja su stizala ne samo iz Evrope, već i Australije i USA, pevačica je odgovorima čak i voditeljku ostavila bez teksta.

IF YOU CAN READ THIS YOU'RE STANDING TOO CLOSE #nikolija #streetstyle #streetphoto #athens

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

.

Naime, osvrnula se na anonimne hejtere, na priče o tome da je njena i Reljina veza "marketinški trik", ali je i iskreno priznala da ne zna tačan datum kada je njihova ljubav počela.

- Iskreno, nismo formalisti i ne trudimo se da pamtimo datume, ali evo prvi put ću vam ispričati jednu krajnje komičnu situaciju, koja je na neki način "razbila led" na samom početku našeg druženja - rekla je Nikolija.

Nikolija je svojevremno u studio, na preslušavanje pesme "Litar vina", povela majku da je posavetuje oko detalja. Naravno, ni na kraj pameti joj nije bilo da će Vesna, srdačna kakva jeste, kao iz topa pred Reljom ponoviti sve ono što su one pričale u privatnosti svoga doma.

#love

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

.

- Bukvalno, tek što smo se pozdravili, mama je rekla Relji: "Jao, pa ti si baš divan i dobar mladić! Uopste nisi uobražen, kao što je Nikolija rekla! Nastao je tajac u studiju, a sekund kasnije svi smo umirali od smeha. Dalje sve znate...

Izvor: 24sata

Indeed one of my favorite pics with mommy. #hellomagazinsrbija

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on