Showbiz vesti

10 zvezda koje poseduju privatna ostrva

Nije nikakvo iznenađenje kada poznate ličnosti poseduju "besan" automobil ili kupe veliku vilu, ali deluje pomalo neobično kada se u njihovom vlasništvu nađe privatno ostrvo. Pogledajte koje velike zvezde uživaju u ovom luksuzu.
18.03.2016. - 11:29h

@pammieslife www.pammieslife.com #sustainableapperal - coming soon. #relax, #love #lifestyle

A photo posted by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Džoni Dep: Poznati glumac na Karibima poseduje ostrvo od 45 hektara, na kojem uživa u privatnosti. 

Šakira: Pevačica i saosnivač benda “Pink Flojd” navodno su 2011. godine kupili ostrvo severno od Bahama, na kojem će sagraditi luksuzno letovalište. 

Pamela Anderson: Njen bivši suprug Tomi Li navodno je kupio ostrvo u blizini Dubaijai poklonio ga glumici 2007. godine u pokušaju da je ponovo osvoji. 

Leonardo Dikaprio: Poseduje odstrvo od 104 hektara u blizini obale Belizea, na kojem se gradi luksuzno ekološko odmaralište koje će biti otvoreno 2018. godine. 

Mel Gibson: Glumac je 2005. kupio vulkansko ostrvo na Fidžiju. 

Džon Lenon: Kupio je irsko ostrvo koje je, sasvim predvidljivo, nazvano “Ostrvo Bitlsa”. Nakon pevačeve smrti, prodala ga je njegova supruga Joko Ono

Tajler Peri: Glumac je 2009. kupio ostrvo na Bahamima da bi proslavio 40. rođendan i naučio da pilotira svojim privatnim avionom. 

Riki Martin: Pevač je navodno platio 8 miliona dolara za ostrvo nadomak brazilske obale u 2008. godini. 

Dejvid Koperfield: Čuveni iluzionista zapravo poseduje 11 odtrva na Bahamima, kao i odmaralište koje iznajmljuje poznatim gostima, uključujući Opru Vinfri i Bila Gejtsa. 

Ričard Brenson: Osnivač i direktor kompanije “Virgin Group“ iznajmljuje ostrvo Neker za 62 hiljade dolara dnevno. Postao je njegov vlasnik 1978. godine.

Izvor: b92