Za sve je "kriva" maćeha: dok se Madona opija i baulja, njen sin Roko uživa sa njima

Madonin sin Roko je izabrao da živi sa maćehom. Sada zajedno sa ocem Gajem Ričijem i troje dece koju režiser ima u novom braku, žive kao srećna porodica u kući koju je kupila kraljica popa.

.

Ko zna kako se zbunjena Madona oseća dok gleda fotografije svog sina Roka koji je izašao u nedeljnu vožnju bicikla sa novom "mamom", a za nju neće ni da čuje.

Maćeha se zove Žaki Ejnsli i ima odličan odnos sa sinom svog supruga. Na dan venčanja Ričija i Ejnslijeve, Roko je maćehu doveo do oltara sa širokim osmehom na licu.

Prelepa Žaki je od Roka starija 19 godina i činjenica da živi sa petoricom muškaraca u kući u Londonu koju je svojevremeno kupila Madona, govori da zna šta radi. I

Jedan od bivših frajera pop dive je u jednoj od njenih neautorizovanih biografija otkrio da mlada Madona nije znala da napravi kućnu atmosferu: "Nije znala da obavlja kućne poslove, nije kuvala i nije imala ni želju da nešto nauči."

Njeni obožavaoci nisu mogli da veruju svojim očima kada su videli fotografiju na kojoj je, dok je bila u braku sa Ričijem, hranila kokoške na imanju ispred "Ashcombe House" koju je tada kupila, a u kojoj danas živi srećna porodica Riči.

Gaj nikada nije voleo haotičan život u Njujorku i vulgarnost i naginjao je ispijanju krigli u engleskim pabovima. Na kraju, Madona je sagorela, a sa njom i njihov brak. Uskoro je njeno mesto zauzela jenostavna Žaki koja je u to vreme bila engleska IT devojka.

U visokom društvu se pričalo da Žaki bolje zna da izabere frajere nego naslovne strane koje je radila. Zapravo, naslovne strane je dobijala više zahvaljujući poznanstvima nego lepoti. S prosečnim licem, ali i talentom za flert, osvaja Gaja, koji je kasnije i sam rekao da mu je nova žena donela mir u život.

Sada, usred besne bitke za starateljstvo između Gaja i Madone, i Roko je u njenom okrilju pronašao sklonište. Dok je Gaj Riči živeo u harmoniji s Madonom, Žaki je punila novinske stupce vezama sa poznatim muškarcima. Sudbinski obrt se dešava 2010. kada se sveže razvedeni režiser zaljubljuje u nju. Posle manje od godine rađa prvog sina, a uskoro stižu još dva.

Prošle godine u julu su imali i venčanje kao iz bajke na kom su među zvanicama bili i Dejvid Bekam i Bred Pit. Par je rekao sudbonosno "da" baš u kući Ashcombe koju je kupila Madona, a u kojoj danas njen bivši suprug živi sa suprugom i četiri sina. Zbog svega toga ne čudi što je na poslednjem ročištu oko starteljstva nad Rokom, pevačica tražila da Žaki ne bude prisutna. Sud je taj zahtev odbio, a pop diva je, kako se priča, počela da pije, što ne krije ni na nastupima na kojima poteže flašu i jadikuje nad svojom sudbinom izneverene majke.

Kao na primer u četvrtak u Melburnu gde je održala je koncert prvi put posle više od 20 godina.

I?

Vidno pijana, razbesnela je publiku.

Madona je pala tokom nastupa i zaboravljala pesme. Prvo je naljutila većinu australijskih fanova jer ih je pustila da čekaju više od četiri sata na kiši pre koncerta. Na nastup je došla vidno pripita, a onda je održala govor.

Kako prenosi “Dejli Mejl“, Madona je imala pljosku iz koje je pila tekilu. Pevačica je trenutno na sudu zbog borbe za starateljstvo nad sinom Rokom, a tokom koncerta nije mogla da obuzda emocije: “Neka se neko pobrine za mene. Ko će se brinuti o meni?“.Kasnije je pala tokom nastupa i priznala je da je pobrkala pesme.

.

Izvor: 24sata, Bulevar.b92