Kalina i Bojana za PRVA. RS: "Mi smo praktične žene!"

Glumice, mame, drugarice. Kalina Kovačević i Bojana Stefanović. Gledate ih u hit predstavi „Brakolomije“, a kad nisu na daskama koje život znače, sede na kauču Nataše Pavlović u emisiji „Praktična žena“ (radnim danima u 13h, PRVATV). Danas ćete videti kako se zateže telo po Kalininim savetima i kako se mesi pita po Bojaninom receptu. Za PRVA.RS glumice su odale tajnu praktične žene za 21. vek.

.

Kalina: Praktična žena za 21. vek mora da bude odlično organizovana, nasmejana, odmorna i zaljubljena.

Bojana: Praktična žena za 21. vek može da uklopi sve svoje obaveze, a da uz to ostane nasmejana i vedra i da ima puno vremena za svoje bližnje i za svoju porodicu.

Njih dve su praktičan primer uspešnog funkcionisanja. Koleginice i drugarice, zajedno igraju u predstavi „Brakolomije“ za koju kažu da je predstava:

Kalina: Koja će vas učiniti srećnima i nasmejanima.

Bojana: Sve ono najduhovitije, najinteresantnije u muško - ženskim odnosima. Dođite da se zajedno nasmejemo našim slatkim nesavršenostima.

Kad siđu sa pozornice, Kalina i Bojana su mame, drugarice, žene... Praktične, lepe i, iznad svega, talentovane. I za glumu i za žongliranje u svakodnevici punoj obaveza i zadataka.

Emisiju "Praktična žena" možete da gledate i OVDE