Ekstra nedelja na Prvoj od 29. februara

Od ponedeljka, 29. februara startuje prolećna programska šema na TV Prva koju će karaktrisati raznovrsna, kvalitetna i bogata ponuda. Nove emisije, premijerne epizode omiljenih serija i najpopularnijih šou programa u regionu, sigurno će obradovati ljubitelje dobre zabave i pravih informacija.

.

Novo lice TV Prve Maja Nikolić, započeće ekstra nedelju sjajnim popodnevnim programom „150 minuta“. Ova zabavno-informativna emisija emitovaće se svakog radnog dana u 14.10 i baviti aktuelnim temama iz cele Srbije, pričama iz oblasti zdravstva, roditeljstva, popularne psihologije, kulture i iz sveta poznatih. VIP gosti, zabavni izazovi i muzički segment takođe su deo ovog svojevrsnog programa koji je namenjem svima koji žele da se informišu, zabave, relaksiraju i nasmeju.

Sledi „Exploziv“ u novom terminu u 16.30 i nakon toga u 17 časova nova sezona popularnog kulinarskog šoua „Moja mama kuva bolje od tvoje“. Novi takmičari, još veštiji mamini sinovi i ćerke. I novi voditelj – Miloš Urošević. Glavni sastojci kulinarsko - porodičnog šoua su: vrhunska zabava, smeh do suza i sjajni recepti u novom i raskošnijem studiju.

Gledaoce će sigurno obradovati nove epizode najpopularnije serije u regionu – „Andrija i Anđelka“ Kako izgleda njihov zajednički život nakon Andrijine prevare i da li mu je Anđelka zaista oprostila? Kako Anđelkini studentski dani utiču na Andriju? Da li će dolazak bebe u kuću promeniti način na koji je ovaj par do sada živeo? Ovo su samo neke od situacija kroz koje će gledaoci prolaziti zajedno sa omiljenom parom u njihovom ludilu u dvoje svakog radnog dana u 20.15.

Serija “Sinđelići” koja je osvojila simpatije milionske publike, sa novim avanturama ulazi u treću sezenu emitovanja. Radnim danima u 21 sat gledaoci će ponovo pratiti život jedne savremene srpske porodice i uživati u njihovim običajima i moralnim vrednostima na duhovit i zabavan način. Sjajna glumačka ekipa predvođena Vojom Brajovićem, Snežanom Bogdanović, Borisom Komnenićem, Goranom Radakovićem, Brankicom Sebastijanović… nasmejaće vas do suza.

U nedelji premijernog programa, u sredu 02.marta u 22h startuje i emisija „Život priča“. U prvoj epizodi videćemo priču o Nenadu Pavloviću koji boluje od retke bolesti krvi i koji se, zbog nemogućnosti da se leči, sa svojih 16 godina odlučio na neverovatan korak – da snimi video poruku koju je postavio na internet i u kojoj je pitao državu šta da radi, kako da preživi... Njegov apel je podigao građane Srbije na noge!

Još jedan odličan premijerni dokumentarni serijal je pred nama „Buka i bes“ autorke Bojane Lekić. Četvrtkom u 22 sata gledaćemo priču o problemu vršnjačkog nasilja i nedovoljnim merama da se ono umanji, kao i činjenici da su upravo to razlozi zbog čega i najveći broj maloletničkih ubistava predstavlja nastavak maloletničkih konflikata. Kvalitetu serijala doprinosi originalno komponovana muzika i bogato ilustrovanje teme (aktuelnim snimcima, dramatizacija/rekonstrukcija događaja, video grafika i animacijom) urađeno po najvišim profesionalnim standardima dokumentarističke TV forme.

Kraj nedelje je kao trešnja na vrhu torte – sjajni šou progam „Tvoje lice zvuči poznato“ koje će nam doneti mnogo smeha. Odličan kasting i sjajna ekipa će se potrudi da nedelja veče od 21 sat bude izvor dobre energije i fenomenalne zabave. Sve oči uprte su u takmičare nove sezone spektakla " Tvoje lice zvuči poznato"! Da li je tuđa koža tesna saznaćemo u nedelju, 06. marta na Prvoj.