Showbiz vesti

Rajan Gosling kao Nil Armstrong

O filmu zasnovanom na životu slavnog američkog astronauta Nila Armstronga govori se od 2003. kada se kao mogući reditelj spominjao Klint Istvud. Projekat je nedavno ponovo aktuelizovan, uz predlog da se uloga prvog čoveka koji je kročio na Mesec poveri Rajanu Goslingu, a režija Demijenu Šazelu.
26.11.2015. - 12:57h

Film, koji će biti zasnovan na knjizi Džejmsa Hensena "Prvi čovek: Život Nila Armstroga", trebalo bi da se poklopi sa 50-godišnjicom spuštanja na Mesec. Šazelovo ostvarenje stiže u vreme kada svemirska tematika beleži veliku popularnost u svetu sa filmovima kao što su "Marsovac", "Gravitacija" i "Interstellar".

Holivudska fabrika snova ima u planu da snimi niz novih ostvarenja na temu svemira: "Pesindžers" u kom će se Dženifer Lorens i Kris Prat probuditi 100 godina pre vremena iz kriogenskog sna, "High Life" sa Robertom Patinsonom o kriminalcima koji prihvataju da budu zamorci međuzvezdanog eksperimenta i "Luna Park" sa Tomom Kruzom o grupi odbeglih naučnika koji pokušavaju da stvore bazu na Mesecu.

Izvor: tanjug