Showbiz vesti

Teo: Nemam Fejsbuk, nemam Tviter!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i as CSKA iz Moskve, Miloš Teodosić obratio se javnosti posle serije tekstova u kojima se pisalo o njegovom privatnom životu. On NEMA profile na društvenim mrežama, ni na Facebooku, ni na Twitteru, ni na Instagramu.
23.10.2015. - 15:07h

- Obaveza mi je kao javne ličnosti da obavestim medije i javnost da nemam profil, nalog ili nešto slično ni na jednoj društvenoj mreži. Sve što se na društvenim mrežama nalazi, a potpisano je sa Miloš Teodosić nisu moji stavovi ili mišljenja. Kad imam šta da kažem ja to i kažem pod punim imenom i prezimenom, u vidu izjave medijima, kao što je i sada slučaj, rekao je Teodosić za „Mondo“.

Tabloidi su prethodnih dana koristili statuse koji su se pojavljivali na lažnim profilima Miloša Teodosića i od toga pravili tekstove koji su se ticali privatnog života našeg sjajnog sportiste.

- Ujedno, još jednom ističem da nikada u javnosti nisam pričao o svom privatnom životu. Oni koji me poznaju to odlično znaju, ali zarad šire javnosti moram da ponovim. Utoliko je tužnije što neko u moje ime, preko društvenih mreža, komunicira sa meni nepoznatim osobama i iznosi nekakve stavove", rekao je Miloš i poručio da će uraditi ono što je odavno trebalo – da zatraži ukidanje svih profila koji neovlašćeno koriste njegovo ime i prezime.

- Učiniću sve da u narednom periodu zamolim da se profili otvoreni u moje ime zatvore.

Pročitajte i:

Majo, spusti loptu: Odbojkašica se prepucava sa starletom!!!