Showbiz vesti

Mel Gibson - Sa trećom ženom deveto dete na putu

Ako ste do skoro za Mela Gibsona i njegovo osmoro dece govorili "mašala!" šta li ćete sada reći jer STIŽE I DEVETO!
16.09.2015. - 12:28h

Čini se da osam neće biti konačan broj dece slavnog australijskog glumca, producenta i reditelja Mela Gibsona. Šuška se da očekuje svog devetog potomka sa tridesetipet godina mlađom devojkom, scenaristkinjom Rosalind Ros, s kojom je započeo ljubavnu vezu pre samo dva meseca

Par se upoznao prilikom razgovora za posao u Gibsonovoj produkcijskoj firmi "Icon" na koji se devojka prijavila, a već su zajedno posetili njegovo imanje na Kostariki. Trenutno su u Australiji gde glumac snima film "Hacksaw Ridge", a na pitanja o trudnoći Rosalind odgovara samo smeškom, ne demantirajući tračeve.

Gibson se sigurno odlično snalazi u ulozi oca jer s prvom suprugom Robin, s kojom je u braku proveo 26 godina ima sedmero odrasle dece – ćerku Hanu i sinove Edvarda, Kristijana, Wiliajma, Luisa, Mila i šesnaestogodišnjeg Tomasa, dok je u burnoj vezi sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorievom dobio šestogodišnju ćerku Luciju, a i ponosni je deda.

Iako će sledeće godine proslaviti jubilarni šezdeseti rođendan, Melov privatni život ne miruje i redovno izaziva pažnju javnosti. Pre nekoliko nedelja dospeo je na naslovne strane svetskih tabloida zbog navodnog fizičkog i verbalnog napada na fotografa koja je njega i Rosalind snimala ispred sidnejskog bioskopa, ali je policija odbacila optužbe zbog nedostatka dokaza.

To nije prvi put da je glumac tužen za nasilno ponašanje. Napad na bivšu devojku Oksanu 2009. godine obezbedio mu je uslovnu kaznu od tri godine, a kao dokaz je Ruskinja priložila snimak svađe na kojoj je Gibson vređa, a optužila ga je da ju je udario dok je u rukama držala njihovu dvomesečnu ćerku.

"Bio je to užasno ružan trenutak, ali ne treba po tome suditi sve ono u što verujem i kako sam se ceo život odnosio prema drugim ljudima", pravdao se tada.

U njegovu obranu tada je stala bivša žena rekavši da nikada nije podigao ruku na nju ili decu te da je najbolji otac na svetu.

Obzirom da se nova devojka harizmatičnog glumca, najpoznatijeg po ulogama u filmovima "Mad Max" i "Hrabro srce", aktivno bavila jahanjem i drugim sportovima možda uspe da obuzda njegov burni temperament koji mu često donosi negativan publicitet.

Izvor: story.hr