Hajdi Klum šije Donalda Trampa za 10 aršina ili "Zašto milijarder više ne voli plavuše?"

Njegove šovinističke izjave šokiraju javnost svakodnevno, ali kandidat za predsednika SAD Donald Tramp čak se ni ne trudi da ublaži svoje stavove. Poslednja je na meti bila Hajdi Klum, ali lepotica ga je jednostavno – patosirala.

.

Tramp je prokomentarisao da Hajdi više nije “riba za desetku”.

Ali, imperija je uzvratila udarac.

.

Otkako je započeo predsedničku kampanju, Donald Tramp ne prestaje da šokira.

Najnoviji skandal izbio je povodom tvrdnji britanske novinarke Seline Skot da se američki tajkun “nabacivao” princezi Dajani nakon raspada njenog braka sa princem Čarlsom. “U Dajaninu sobu su stizali ogromni buketi, vredni na stotine funti. Očigledno je Tramp video princezu kao trofej koji mora da osvoji”, navela je novinarka “Sandej tajmsa”.

Inače, poslednja kontroverza s Trampom počela je četvrtak na prvoj republikanskoj TV debati kandidata za predsedničku nominaciju kada je moderatorka Megin Keli navela niz njegovih izjava o ženama. Nezadovoljan zbog, kako smatra, nepravičnog tretmana, Tramp je u petak rekao da je "krv izlazila iz njenih očiju, krv je izlazila iz nje na sve strane".

.

Milijarder i dalje odbija sa se izvini, rekavši juče da bi samo "izopačena" osoba protumačlila njegov komentar kao bilo šta osim bezazlene primedbe, a posebno odbija da je insinuirao da je reč o Meginom mesečnom ciklusu.

Crazy day, fun night, exhausting week. This is moments before the #GOPDebate – firing up for the big event.Posted by Megyn Kelly on Friday, August 7, 2015

"Izvinjavam se kada pogrešim, ali nisam pogrešio. Nisam rekao ništa pogrešno", rekao je Tramp, koji je nastupio na četiri televizijske mreže preskočivši Foks njuz (Fox News) za koju radi Megin Keli.

U prvoj epizodi šeste sezone rijalitija “Šegrt”, Tramp je u razgovoru sa bivšom “Plejboj” zečicom Brend Roderik napravio aluziju na oralni seks. Brand je na početku epizode na kolenima molila njegovog saradnika da je postavi za vođu zadatog projekta, a kada je to čuo, Tramp je prokomentarisao: “Sigurno je lep prizor videti takvu ženu na kolenima”.

I never do selfies, but here it is.

A photo posted by Brande Roderick (@branderoderick) on

.

Ovaj ispad je čak iskoristila Megin Keli kao argument u napadu na američkog tajkuna, ali se on branio rečima da je “Brand to shvatila kao najobičniju šalu i nije se uvredila”.

Urednica “Hafington posta” često je na meti Donalda Trampa, zbog neslaganja sa njegovim političkim stavovima. Tramp je više puta nazivao Arijanu ružnom, pa je tako na Tviteru napisao: “Arijana Hafington je neprivlačna i iznutra i spolja. U potpunosti razumem zašto ju je bivši muž ostavio zbog muškarca. Napravio je dobru odluku”.

Jedna od najbizarnijih izjava koje je američki tajkun ikada dao, tiče se njegove ćerke. Kada su ga novinari pitali da li bi Ivanka pozirala za “Plejboj”, Tramp je odgovorio: “Ne verujem da bi ona to uradila, iako ima finu figuru. Da nije moja ćerka, verovatno bih izlazio s njom”.

Izvor: 24sata