Eminem: "Droga mi je pojela pet godina života..."

Reper je priznao da ima problema sa zavisnostima raznih vrsta, od kojih najnovija nije baš uobičajena...

.

-Kad sam bio zavistan od vikodina i valijuma, stalno sam jeo. Nakon borbe s tom zavisnošću počeo sam opsesivno da skidam kilograme koje sam nakupio.

Svakiog dana je trčao 27 kilometara, opsesivno je brojao kalorije koje unosi i na kraju došao do 67 kilograma.

- Bio sam kao hrčak, stalno sam trčao, sve dok se nisam povredio. Tek tad sam počeo da pazim i postao sam umeren u vežbanju.

Tvorac hita "Love the Way You Lie" dugo je imao problema sa drogom koji su izašli u javnost nakon što je 2004. godine objavio album "Encore". Koliko su ti problemi bili veliki, reper je potvrdio izjavom da je zbog droge ima "rupe u pamćenju".

- Pokušavam da snimam nešto sve vreme, da ne bih zarđao. Veoma sam paranoičan kada imam kreativnu blokadu. Imao sam je četiri godine i izluđivalo me je to. Koliko kod dam sam se trudio nisam uspevao da napišem nešto.

Eminem je, osim na droge, bio navučen i na razne pilule i smatra da je to razlog što je nakon albuma "Encore" bio manje kreativan.

- Ne znam da li to zvuči kao izgovor, ali istina je da je veliki deo moje memorije nestao. Droga mi je obrisala pet godina života – ispričao je reper čiji su problemi nastali tokom snimanja filma "8 Mile" 2002. godine.

Izvor: 24sata.hr, Blic