Ekskluzivna premijera "Igre prestola" u Srbiji i Americi!

Ekskluzivna premijera nove, pete sezone kultne serije „Igra prestola V“ imaće prvi put u istoriji premijeru na HBO Srbija u isto vreme kada i u Americi:13. aprila, u noći između nedelje i ponedeljka u tri sata po lokalnom vremenu. Ali ne sekirajte se, nećete morati da ustajete tako rano pošto je ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano istoga dana i u udarnom terminu u 20.05.

.

Nova sezona, kroz 10 epizoda, donosi mnogobrojne zanimljive zaplete, koji će se razvijati do neizbežne, često krvave završnice. Posle šokantnih smrti u prošloj sezoni, peta sezona počinje snažnim vakuumom koji protagonisti širom Vesterosa i Esosa pokušavaju da ispune. U Crnom zamku, Džon Snou pokušava da ispuni zahteve Noćne straže i novopridošlog Stannisa Barateona, koji se ponaša kao da je zakoniti kralj Vesterosa.

U međuvremenu, Sersei očajnički pokušava da zadrži moć u Kraljevskoj luci.

Džejmi odlazi na tajni zadatak. S druge strane Uskog mora, Arja traži starog prijatelja dok begunac Tirion pronalazi novi povod. Dok opasnost vreba u Mirinu, Deneris saznaje da njena slaba opsada grada zahteva veće žrtve.

U ovoj sezoni biće prikazane neke od najeksplozivnijih scena, dok „dolazak zime“ postaje zloslutniji nego ikada dosad.
Ekskluzivna premijera pete sezone „Igre prestola“ istovremeno će se emitovatii u 170 zemalja širom sveta, a prva epizoda biće besplatno dostupna i na HBO GO.

.

Izvor: domino magazin