PREMIJERA: Sajsi MC i Riot 87 u spotu za pesmu „Papa“!

Sajsi MC je, pored spota, široj javnosti predstavila Riot 87 - Darka i Igora, kako ona kaže "furiozni dvojac iz Kragujevca koji pali i žari po inostranstvu i koji ima album Pobuna".

.

Za MTV Ivana Rašić (MC Sajsi) objašnjava kako je došlo do saradnje s Riot 87: "Rioti su spremali album i pozvali me da budem jedan od gostiju. Meni je bila čast jer sam znala njihov rad od ranije i nisam se premišljala da li treba da sarađujemo ili ne."

Muzika u „Papi“ je vrlo moćna i zahtevala je jedan vrlo brutalan tekst. Meni je i dalje jako zanimljivo da kroz prvo lice konstruišem likove, dodam nešto iz svog kataktera ili ličnog ubeđenja", dodaje ona.

Sajsi MC izvodi pesmu "Papa" već šest meseci i kako sama kaže publika je već odlično zna: "Prvi put je bilo u Ljubljani i dominantan je osećaj kada pesmu izvodiš prvi put a publika je prihvata kao da je zna".

Obzirom na činjenicu da su mediji, sasvim neočekivano, pesmu "Nadrkano hodanje" bolje prihvatili do "Pokvarenice" MTV pita Sajsi MC, koja je njoj pesma od ove dve draža?

"Jaooo, pa kakvo je to pitanje. Jednako volim, uvek i svuda", odgovara ona.

Ivana sa ekipom radi trenutno na novim pesmama a dve prilike kada je publika može slušati uživo jesu 4. aprila u Mikser Hausu, kada će kao predgrupa nastupiti hrvatskom bendu Connect ali i 11. aprila u Novom Sadu, hali Spens zajedno sa bendom Who See.