Tanja Bošković: Pesmom i plesom možete da dosegnete sunce, ako vam je merak

Jedna od najvećih diva srpske glumačke scene, Tanja Bošković, koja nas je očarala svojim nastupima i mladalačkim duhom u šou Ples sa zvezdama, ove nedelje je specijalni gost u žiriju TLZP.

.

Upoređujuću Ples sa zvezdama, šou u kome ste učestvovali i TLZP, da li vam je kivo što u ovom sada šou niste učesnik?

"Nije mi krivo, naprotiv, ja sam to jednom probala, bila sam jako zadovoljna i smatram da ne treba biti alav i treba pustiti druge ljude da dođu do izražaja. Iskreno ne znam kako bih se snašla u ovom šou, ali meni se strahovito dopadao Ples sa zvezdama jer je ples za mene nešto jako uzbudiljivo, pevanje manje više. Ne volim imitaciju, ja volim kreaciju! U Plesu sam imala na čemu da radim i šta da ispitujem, a ovde nisam sigurna da bih to mogla."

Da li ste nastavili da se bavite plesom i posle šoua?

"Da, jesam. Plešem stalno,verujte mi, stalno! Više ne moram ni da imam kontrolora. Svaki dan pustim muziku i sat vremena otplešem, nakon čega se osećam divno i plemenito. Pesmom i plesom izbacujete iz sebe svaku negativnu energiju i možete da dosegnete sunce, ako vam je tog dana merak."

S obzirom da ste nam rekli da ste odgledali do sada sve epizode TLZP, da li imate favorta?

"Kako da vam kažem, ja ovde imam prijatelje, ljude sa kojima sam radila... Mnogo volim Jelenu Gavrilović koja je izvanredna glumica i pevačica. Malo je reći da Ivana Jevtovića obožavam. Taj čovek je moj rod, suštinski, bez obzira na to što mi nismo u rodbinskim odnosima. Igrali smo u raznim predstavama zajedno, mnogo ga cenim i poštujem, ali to ne umanjuje niti povećava njihove šanse, što se mene tiče. Sve u svemu, vidi se odgoman trud i napor, koji je uložen u sve, a ja to jako cenim. Biće ovo uzbudljiva sezona."