Još jedno izdanje Exkluziva - subotom od 18.20h

Ljubitelji najpopularnijeg šoubiz tv magazina “Exkluziv” dobijaju pravu poslasticu. Od 6. septembra svake subote u 18.20 na Prvoj će se emitovati specijal – “Exkluziv vikend magazin”.

.

U jednočasnovnoj emisiji gledaoci će videti ekskluzivne intervjue sa poznatim ličnostima, kao i nove detalje iz najinteresantnijih priloga emitovanih tokom nedelje. Poseban novitet su zanimljive rubrike poput "Rimejk" koja će sigurno privući pažnju gledalaca jer predstavljava Exkluzivovu verziju najpoznatih muzičkih spotova. Videćete kako poznate ličnosti izgledaju kada se opuste i intervjuišu jedna drugu, a prvi takav intervju su uradile velike zvezde Brena i Aca Lukas. Ima još dosta sjajnih iznenađenja, pa ih pogledajte. Kamera Exkluziva će i dalje biti upaljena 24 sata.

Poznato lice Prve televizije Jovana Milojčić, koja je u prethodnom periodu bila opravdano odsutna budući da je postala majka, sada se vraća na male ekrane i vodiće specijalno izdanje Exkluziva.

„Uživam u pripremama za novu emisiju, mnogo sam se uželela svojih kolega, akcije i svetla reflektora. Jedva čekam da se vratim najboljem timu. Znači mi to što je uz mene sve vreme bio naš urednik Nikola Rumenić. Verujem da će gledaoci uživati u svemu što smo spremili za njih jer imamo dosta noviteta u emisiji i kao uvek, mnoštvo ekskluziva!“, rekla je Jovana.