Urednik GQ-a naljutio ženu godine- Kim Kardašijan!

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan dobila je nagradu za ženu godine od strane magazina GQ. Kim je blistala na dodeli nagrada u Londonu, ali ju je ipak i nešto naljutilo zbog čega je oštrim rečima započela govor!

.

Na dodelu nagrada Kim je došla sa svojim mužem Kanjem Vestom koji cele večeri nije odvajao pogled ali ni ruke sa nje, a često joj je na uvo nešt šaputao zbog čega se ona kikotala.

Kim je zaista blistala u "Ralph & Russo" providnoj srebrnoj suknji i "Atsuko Kudo" bodu od lateksa. Uz ona je iskombinovala Tom Ford srebrne sandale.

Ipak nije sve bilo savršeno za Kim te večeri.

Naime, kada ju je glavni urednik časopisa GQ, Dilan Džons najavljivao tj. imenovao za ženu godine, najavio ju je samo kao Kim, dok njeno prezime Vest nije do kraja izgovorio.

Zbog toga je Kim, Kada se popela na binu svoj govor počela ovako:

"Kim Kardašijan Vest", otklonila je svaku zabunu Kim, a onda i dodala:

"Zahvalila bih se GQ -u što su me odabrali za ženu godine, ali i svom suprugu što me tretira kao pravu ženu svakog dana".

I tu zabunama nije bio kraj. Kada je tokom razgovora sa novinarima Kim pogledala svoju nagradu na njoj je pisalo Farel Vilijams. Ipak, oko toga se Kim nije naljutila već je rekla kako će nagradu držati među suprugovim Gremi nagradama.