Džastin Biber ponovo uhapšen!

Kanadska pop zvezda Džastin Biber ponovo se suočava sa novim optužbama nakon što je ponovo uhapšen zbog opasne vožnje i napada nakon sudara sa ekipom novinara, kaže Džastinov advokat.

.

Biber je vozio svoj bagi u blizini rodnog grada Stratforda kada se desila nesreća.

"Džastin Biber i Selena Gomez provodili su opušteni vikend u Stratfordu koji su na žalost uništili paparaci", rekao je juče Brajan Grinspan, Biberov advokat u Torontu.

"Ova neprijatna situacije završila se opasnom vožnjom i pretnjama. Gospodin Biber i gospođica Gomez u potpunosti su sarađivali sa policijom prilikom istrage. Nadamo se da će ovaj slučaj biti veoma brzo rešen", dodao je Grinspan.

Biber je u stanicu otišao u ponedeljak kada je i priveden. Međutim on je ubrzo pušten uz obećanje da će se pojaviti pred sudom 29. septembra.

"Prilikom sudara ni jedna od strana nije zadobila povrede, ali ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da do povreda nije došlo u sukobu nakon nesreće", kaže policajac Kiz Vajnands i dodao:

"Nismo pravili veliki problem zbog ove nesreće. Znali smo da je tu. On je dečko iz kraja".

Vajnands je potvrdio da je Biber prilikom nesreće imao kraj sebe imao još jednu osobu.

Paparaci su u petak uslikali Džastina Bibera kako se na svom bagiju vozi sa bivšom-sadašnjom devojkom, Selenom Gomez.

Samo nekoliko dana ranije Biber je imao neprijatnost sa paparacima kada su, jureći ga, udarili u njegovo vozilo od pozadi. Biber je tada na svom Tviteru napisao:
"Trebalo bi da postoji zakon protiv onoga što sam ja upravo doživeo. Trebalo je da nešto naučimo iz smrti Princeze Dajane. Nema ništa protiv paparaca, ali kada se ponašaju nesmotreno sve nas stavljaju u opasnost!".