Šta povezuje Šeron Stoun, Ozija Ozborna, Džonija Depa i Hjua Hefnera?

Oni su, ali ne samo oni, za dlaku izbegli smrt.

.

Roni O Salivan

Majstor bilijara Roni O Salivan prevario je smrt početkom prošle nedelje kada je doživeo ozbiljnu saobraćajnu nesreću. Sa njim u kolima bio je i njegov sin Roni i njih dvojica su izašli iz olupine ugruvani i sa lakšim povredama.

Džoni Dep

Dok je leteo sa režiserom Brusom Robinsonom 2011. godine motori aviona jednostavno su otkazali. Zvuk rada motora je utihnuo i zavladala je tišina. Džoni je pomislio: "Da li je to to?". Ipak, motori su iznenada ponovo proradili.

Ozi Ozborn

"Princ tame" naleteo je na rupu vozeći bicikl pre 10 godina. Prednji točak se zaglavio, a Ozi se prevrnou preko guvernara. Bicikl je pao na njega i probušio mu jedno plućno krilo, polomio osam rebara i ključnu kost. Kako je tada imao 55 godina prestao je dva puta da diše i bio je u komi osam dana.

Kanje Vest

Na povratku iz studija 2004. godine Kanje je zaspao za volanom i imao čeoni sudar sa drugim automobilom. Polomio je vilicu na tri mesta i morali su da mu je zatvore žicom. To mu je bila inspiracija za pesmu "Kroz žicu" (Through the wire).

Šeron Stoun

2001. primljena je u bolnicu sa krvarenjem u mozgu. Međutim, doktori su mislili da izigrava divu, pa su je ostavili u tom stanju 11 dana. Šeron je taj period opisala kao "doživljaj bele svetlosti" (white light experience).

Boj Džordž

Boja Džordža zamalo je ubila disko kugla. Sve se odigralo dok je pevač vežbao u klubu 1999. godine. Promašila ga je za par milimetara, ali je zadobio ozbiljnu povredu ramena.

Set Mekfarlan

Tvorac „Family Guy“ trebalo je da leti iz Bostona u Njujork jednim od otetih aviona 11. septembra, ali se uspavao posle lude žurke prethodne noći. Agent mu je dao pogrešno vreme poletanja i tako mu, ispostavilo se, spasio život.

Hju Hefner

„Plejboj“ kralj mogao je završi, a kako drugačije, nego bizarno. Hju se zagrcnuo jednom od seksualnih igračaka tokom čuvenih zabava sa zečicama.

Šeril Kol

Pevačica je pre četiri godine dobila 24 sata života pošto joj je dijagnostifikovana malarija. Pevačica se godinu ranije pela na Kilimandžaro da da novac za komarnike protiv insekata koji šire tu opasnu bolest.

Gordon Remzi

Vrhunski kuvar je strahovao za život kada se pre nekoliko godina strmeknuo sa litice u ledenu vodu na Islandu.