Holivudski glumci koji ne koriste dezodorans!

Mislili ste da samo po tramvajima ima ljudi koji ne koriste dezodorans i "osećaju se"? Ima ih i na crvenom tepihu i to nekoliko. Saznajte ko su oni...

.

Prva osoba koja ne stavlja dezodorans je Kameron Dijaz. Za nju se i pričalo da ne miriše baš najbolje, a često je imala problema sa flekama od znoja ispod pazuha. Ona priznaje da 20 godina nije stavila dezodorans, a evo i zašto:

"Ne verujem u antiperspirant! On je vrlo štetan. Usmrdite se zato što koristite dezodorans, jer on zadržava sav smrad unutra. Samo treba da "šišate" pazuh, da se mirisi ne bi zadržavali, ne treba vam dezodorans.", objasnila je Kameron, ali se nažalost šuška da njoj treba.

Osim nje i njen kolega Metju Mekonahi nije stavio dezodorans 20 godina. Zbog toga je, kako kaže, imao problema sa koleginicom Kejt Hadson, koja "nije mogla da ga podnese" na snimanju filma "Kako izgubiti dečka za 10 dana". Metju objašnjava da je stalno donosila slani kamen, koji je neka vrsta prirodnog dezodoransa i govorila mu "hoćeš li, milim te, da staviš ovo?".

Na trećem mestu po ne stavljanju dezodoransa nalazi se Bredli Kuper, a on ne koristi ni parfeme.

"Puno se tuširam, možda to pomaže. Ujutru, uveče i posle vežbanja. Otprilike tri puta dnevno", objasnio je Bredli.

Nadamo se da se njih troje neće naći na istom mestu, inače teško ostalima koji su prisutni.